Hoe werkt een reikibehandeling?

Als je komt voor een behandeling neem ik je mee naar mijn praktijkruimte op de eerste verdieping. Daar vindt eerst een kort intakegesprek plaats om duidelijkheid te krijgen om welke klachten het gaat. Ook leg ik nog even kort uit wat de behandeling inhoudt en wat je kunt verwachten. Een volledige behandeling wil zeggen dat ik het hele lichaam behandel van kruin tot teen en alle chakrapunten meeneem. Ik loop hierbij stapsgewijs het hele lichaam af.

De behandeling zelf vindt plaats op de behandeltafel. Omdat kleding geen belemmering is voor het ontvangen van energie, kun je mét kleding op de behandeltafel plaatsnemen. Door mijn handen op verschillende plekken op het lichaam te plaatsen zal de energie via mijn handen jouw lichaam instromen. Als je liever niet aangeraakt wil worden zal ik mijn handen vlak boven het lichaam houden.

Wat iemand bemerkt van de behandeling verschilt per persoon. Je kunt warmte vanuit mijn handen voelen, terwijl een ander juist kou voelt, of tintelingen. Het kan ook zijn dat je tijdens de behandeling niets voelt maar pas een paar dagen later. Een totale ontspanning en rust kan ook tot de ervaringen behoren. Er kunnen allerlei emoties boven komen: vreugde, verdriet, boosheid, alles wat je voelt is goed! Het komt los. Wat je ook voelt (of niet) je kunt ervan uitgaan dat Reiki altijd zijn werk doet.

Het kan zijn dat meerdere behandelingen nodig zijn om de klacht, die vaak ook niet in één dag ontstaan is, te herstellen . Het is aan te raden om in het begin een paar behandeling relatief kort na elkaar te nemen. Deze kunnen wekelijks plaatsvinden of als je wilt, elke 2 of 3 weken. Uiteraard kun je ook voor één enkele behandeling bij mij terecht. 

Als je komt voor een behandeling neem ik je mee naar mijn praktijkruimte op de eerste verdieping. Daar vindt eerst een kort intakegesprek plaats om duidelijkheid te krijgen om welke klachten het gaat. Ook leg ik nog even kort uit wat de behandeling inhoudt en wat je kunt verwachten.

Een Reiki stoelbehandeling kan een prettige manier zijn om kennis te maken met Reiki en om in een kortere tijd een fijne behandeling te ontvangen. Tijdens de stoelbehandeling zit je op een rechte stoel. Ook kan het om praktische redenen prettig zijn om voor een stoelbehandeling te kiezen. Bijvoorbeeld als het liggen op de behandeltafel niet prettig is i.v.m. rugklachten. Bij een reiki stoelbehandeling focus ik mij uitsluitend op de klacht die behandeld moet worden.

Een Reiki behandeling op afstand, ja dat kan! Energie is niet gebonden aan plaats en tijd. Reiki op afstand kan de oplossing zijn als je niet in staat bent om naar de praktijk te komen. Denk bijvoorbeeld aan: ziekenhuisopname, examenperiode, verblijf in buitenland. Als je graag een Reiki behandeling op afstand wilt ontvangen dan maak je een afspraak met mij. Voor deze afspraak heb ik jouw naam, adres en geboortedatum en woonplaats nodig én een foto van jou waar je alleen (zonder anderen mensen of dieren) op staat. Dit heb ik nodig zodat ik absoluut zeker op jou afstem, op het moment dat ik begin met de behandeling. De benodigde gegevens kun je mij per e-mail toesturen. Voor meer informatie kun je altijd contact met mij opnemen.

Een behandeling boeken

Om een behandeling te boeken
kun je contact met mij opnemen.


Contactgegevens

E-mail: info@davidareiki.nl
Telefoon: +31623188311

Beestenmarkt 2,
Monnickendam, 
Noord-Holland

Algemene voorwaarden
Vragen

Bij vragen kun je uiteraard vrijblijvend
contact met mij opnemen.