Hoe werken frequenties?

Praktijk Davida Reiki biedt nu ook frequentietherapie aan. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een frequentie machine volgens de principes van dr. Royal Raymond Rife, die rond de jaren dertig een machine uitvond om ziekteverwekkers te elimineren.

“Als je het universum wilt begrijpen
denk dan aan energie, frequentie en vibratie”
- Nicola Tesla -

Alles om ons heen bestaat uit energie die op een bepaalde frequentie trilt. Zo ook micro-organismen. Elk micro-organisme (schimmels, bacteriën, virussen, parasieten, amoeben, enz.) heeft zijn eigen unieke een specifieke frequentie (trillingssnelheid).

De Rifemachine wordt ingesteld op de frequentie van het desbetreffende schadelijke micro-organisme om deze uit te schakelen. Het micro-organisme kan het niet verdragen om meer van zijn eigen frequentie te ontvangen. Het barst open, de ziekverwekker wordt vernietigd. Je kunt het vergelijken met een operazangeres die met haar stem een glas kan laten springen. Het glas trilt op een bepaalde frequentie. Als de zangeres op diezelfde frequentie zingt, spat het glas uiteen. Rife-machines genereren resonantiegolven die schadelijke micro-organismen vernietigen, zonder de gastheer te schaden. Het doden van deze kwaadaardige organismen kan de natuurlijke genezing van het lichaam helpen. 

Naast het uitschakelen van ziekteverwekkers kan een frequentie ter bevordering van herstel of genezing gekozen worden. Dat kan bijdragen aan het versterken of vitaliseren van verzwakte organen of weefsels. Dit zijn frequenties om lichaamsfuncties te verbeteren. De frequentie machine waarvan gebruik wordt gemaakt, heeft de mogelijkheid om je te behandelen zonder dat je aan het apparaat verbonden of gekoppeld hoeft te zijn. De behandeling vindt dus plaats op afstand.

DNA in de vorm van een stukje nagel van de persoon die behandeld gaat worden, wordt in de machine geplaatst. Het DNA in de nagel blijft verbonden met het DNA van de persoon van wie de nagel is. De machine zendt detox- óf genezende frequenties uit met behulp van kwantumverstrengelingen.

Een frequentiebehandeling is het meest effectief als er een detox-frequentie behandeling aan vooraf gaat. De intake vindt plaats in de praktijk en de behandeling is op afstand. Voor meer informatie kun je altijd contact met mij opnemen. 

Een behandeling boeken

Om een behandeling te boeken
kun je contact met mij opnemen.


Contactgegevens

E-mail: info@davidareiki.nl
Telefoon: +31623188311

Beestenmarkt 2,
Monnickendam, 
Noord-Holland

Algemene voorwaarden
Vragen

Bij vragen kun je uiteraard vrijblijvend
contact met mij opnemen.